Handig om te weten

- 24 maart groep 1-2 vrij
- 29 maart, roofvogelshow op school voor de kinderen
- 5 april, bezoek aan kasteel Hernen
- 13 april, vanaf 17.00 uur instuif in het Noorderlicht en presentatie van het thema 'Ridders en kastelen"
- 14 april groep 1-2 vrij
-17 april 2e paasdag alle kinderen vrij

In- en uitgang
Onze groep heeft een eigen in- en uitgang. Dit is de deur bij de speelplaats. Hierdoor kunt u 's ochtends naar binnen om uw kind te brengen en om twee uur komen de kinderen daar ook door naar buiten. Wanneer u uw kind komt ophalen kunt u het beste wachten op het plein bij de waterpomp.

Eten en drinken
Kinderen mogen voor de ochtend fruit meenemen. Graag in een bakje voorzien van hun naam. Het fruit bewaren we in de groene bakken op de gang.

De lunch bewaren de kinderen in een tas aan de kapstok. Voor de lunch mogen de kinderen brood meenemen en bijvoorbeeld water of melk als drinken.

Luizenzak
De kinderen bewaren hun jas in een luizenzak. De luizenzak wordt verzorgd door de ouderraad. U krijgt van de ouderraad vanzelf een rekening voor de luizenzak.

Gym
Alle kinderen bewaren hun gymschoenen en gymkleren in een gymtas op school. denkt u er aan om op de schoenen de naam te zetten.  School zorgt voor een gymtas.