Roerdompstraat 76 | 6601 DL Wijchen | 024-6452881

De gezonde school

De Paulusschool is gezond https://youtu.be/4rIzjhdMDYY
Lees meer

Welkom op de Paulusschool

Onze school wil een school zijn voor iedereen. Een school met ruimte , idee├źn en aandacht voor het individuele kind.
Lees meer

nieuws van groep 1-2C

04-10-2017
Vanochtend was het meteen al griezelen. De kinderen waren verkleed als spook, heks, monster. of iets anders engs. Wat zagen ze er prachtige uit. Bo had speciaal voor dierendag haar dierenjurk aangedaan. Dat was ook mooi.
Om 8.45 uur gingen we met de hele groep naar de bibliotheek. Daar luisterden we naar een monsterverhaal. Er waren slaapmonsters, stinkmonsters, monsters met scherpe tanden en nog een hoop anderen. Maar niemand was bang. We durfden gewoon naar het verhaal te luisteren en te kijken. Omdat we zo dapper waren kregen alle kinderen van de bibliotheekmevrouw een "durfdiploma". Het griezelhuis dat nu ook in de bibliotheek is gaat vanmiddag open dus dat is nog leuk om samen naar toe te gaan.
Op school spelen we lekker in onze eigen griezelhoek en knutselen we spoken en vleermuizen. 's Middags gingen we ook nog kijken op de boekenmarkt van juf Thea. Al met al een goed begin van het nieuwe thema griezelen en de Kinderboekenweek.
 
 
De eerste weken zitten er alweer op. Wat gezellig dat Lux, Liz, Milan, Jaimy, Lisa en Jill nu ook bij ons in de groep zitten. We zijn gestart met het thema "een nieuw schooljaar". We hebben al van alles gedaan. Van lekker spelen tot gymmen en van het kijken naar een voorstelling met alle kleuters en peuters tot mooie tekeningen maken. Afgelopen vrijdag was er kermis op school en ook daar hebben we volop van genoten.
Binnenkort sluiten we het huidige thema af en starten we met het nieuwe thema "Griezelen en herfst".