November 2016

Woensdag 7 december is meneer Gerard in de groep en vanaf woensdag 14 december is meneer Charles iedere woensdag in groep 4.

We zijn druk bezig met de rekenlessen. Niet alleen de tafels zijn we aan het oefenen, ook de sommen tot 10 en tot 20 moeten de kinderen nu wel zo uit hun mouw kunnen schudden! Lukt dit nog niet? Oefen dan iedere dag 10 minuten net zo lang tot je ze kent. Dat kan o.a. op deze site: www.onlineklas.nl maar als je sommen tot 10 of sommen tot 20 via google zoekt, vind je nog veel meer leuke oefensites!

Het is een spannende en gezellige tijd! We oefenen ons optreden voor Sinterklaas iedere dag en het dansje gaat steeds beter! Verder zijn we Pietje Chico aan het helpen met rijmen, met inpakken, met op de daken lopen.   Het is iedere dag weer spannend of hij een nieuwe brief heeft opgehangen! Alle kinderen hebben vandaag hun pietendiploma gekregen na een leuke pietengymles. Sinterklaas belde op aan het begin van de les om te vertellen waar de diploma's lagen!

Het liedje dat we oefenen, kun je hier vinden: https://www.youtube.com/watch?v=1K_pzWHHrBc
Veel oefenplezier!