Mededelingen

Hieronder vind je belangrijke mededelingen. Bijvoorbeeld: de gymtijden, handige mailadressen, data van uitstapjes, belangrijke spullen die je mee moet nemen enz. Schrijf ze thuis op de kalender of in je agenda.

Bij alle redenen van afwezigheid: huisarts, tandarts, enz, graag even laten weten middels een briefje of een mailtje. Ook het niet mee kunnen doen met gym en/of douchen.

* Gym : donderdag van 13.15u-14.00u en vrijdag van 11.15u-12.00u

* E-mail : Het e-mailadres van de groep is: groep6b@paulus-school.nl

* Juf Francis : is op maandag, dinsdag en woensdag in de groep.

* Juf Mieke : is op donderdag en vrijdag in de groep.

•Misschien kan iedereen de gymschoenen even nakijken, zijn ze nog passend?

•Niet douchen? Briefje van ouders! Meisjes lange haren? Elastiekje in. Oorbellen uit!

•Graag de eerste schooldag mee: gewassen luizenzak, (stoffen, plastic) etui met goede schrijfpen.

•06-nummers ouders, grootouders, oppas, veranderd? Graag laten weten

•Vóór iedere Argus Clou-toets krijgen de kinderen een samenvatting/ begrippenlijst mee naar huis om thuis ook te kunnen oefenen. Op de huiswerkpagina van onze site kunt u lezen wanneer er toetsen zijn.

De brief van de informatieavond 2017-2018 groep 6:  klik hier

Onze groepssite is aangepast aan het bestaande systeem van de Paulusschool. Helaas geen gastenboek meer. Andere pagina's zijn gehandhaafd
  • Woensdag 23 mei: schoolreisje Prehistorisch park "Eversham". Hulp is geregeld. Brief is mee naar huis gegeven.
  • Wanneer kinderen aan hun werkstuk kunnen werken thuis, is dat heel fijn. Datums spreekbeurt worden samen met de kinderen ingevuld.
  • Dinsdag 19 juni: studiedag en kinderen vrij.
  • Vrijdag 22 juni: sponsorloop, info mee naar huis en in de info.
  • Maandag 18 juni oudergesprekken (15.30u-19.00u) en woensdag 20 juni (16.10u-17.30u). De intekenlijsten maandag en dinsdag (11 en 12 juni) op het raam van de klas om in te vullen.
  • woensdag 27 juni: gezamenlijk ouderbedankuurtje, zie info voor de uitnodiging.
  • Dinsdag 26 juni: culturele dorpswandeling, 10.15u-11.45u. Begeleiding is geregeld.
  • Donderdag 28 juni: kennismaken nieuwe groep: 12.30u-13.45u en rapporten mee!