Informatie voortgezet onderwijs

INFORMATIEMARKTEN VOORTGEZET ONDERWIJS WIJCHEN EN NIJMEGEN

In januari 2018 zullen de informatiemarkten voortgezet onderwijs Nijmegen worden gehouden.

Wij nodigen de leerlingen en ouders van groep 8 van harte uit om de informatiemarkt op het Maaswaal College (locatie Oosterweg) te bezoeken.

Deze informatiemarkten zullen gehouden worden op:

Maandag 22 januari 2018 van 18:30 – 21:00 uur waarbij alleen het Maaswaal College Veenseweg en Oosterweg zich presenteert.

Dinsdag 23 januari 2018 van 18:30 – 21:00 uur waarbij naast het Maaswaal College, ook andere scholen uit Nijmegen e.o. zich presenteren.

Op de informatiemarkt van dinsdag 23 januari presenteren vrijwel alle scholen voor het voortgezet onderwijs uit Nijmegen en omgeving zich. Er is eerst een marktgedeelte in de aula en daarna voorlichting van de verschillende scholen in lokalen.

De eerste voorlichtingsronde in lokalen is van 19.00 uur tot 19.45 uur

De tweede voorlichtingsronde in lokalen is van 20.00 uur tot 20.45 uur

Graag attenderen wij u op de begintijd van 18:30 uur (niet eerder i.v.m. het opbouwen van de stands). In verband met beperkte parkeergelegenheid willen we ouders verzoeken indien mogelijk per fiets of te voet te komen en in elk geval op tijd te vertrekken. Komt u toch met de auto, parkeer dan aan de achterzijde van de school, bij de sportvelden. Meer informatie over het parkeren is te vinden op onze website (www.maaswaalcollege.nl).