Boerenbruiloft 2017

Verslag Boerenbruiloft 2017

Door: Evi van Hooft (8B)

Alle kinderen uit de groepen 1,2,3,4,5,6 en 7 verzamelden zich zoals gewoonlijk bij de hoofdingang. Ook een aantal kinderen uit de groepen acht liepen mee me de optocht, de kinderen die niet mee liepen zaten in een huis, wachtend op de kar die hen op kwam halen. Om 10.00 u vertrok de optocht. De kinderen werden opgehaald uit de huizen. Maar de grote vraag van ook weer deze boerenbruiloft is natuurlijk: Wie zijn de boerenbruid & bruidengom? Dat waren dit jaar Stijn Lubbers (8B) en Maud Leenders (8A). Toen de optocht om 10.45 u weer op school aankwam gingen de klassen om de beurt naar de grote speelzaal. De kinderen uit de groepen 8 kwamen rond 11.00 u ook de speelzaal binnen. De boerenbruid & bruidegom zaten op het podium met getuigen en bruidsmeisjes. De anderen zaten naast het podium. De boerenbruid & bruidegom werden in het onecht verbonden (tot circa 14.15) door de ambtenaar, en daarna ook nog een keer door de pastoor. Toen dit gebeurd was kwamen de ringen (wat dit jaar bekers waren). Daarna kwamen de cakejes en taart. Toen die op waren gingen we nog even hossen. Na het hossen gingen de klassen om de beurt weer naar hun lokalen om te gaan eten. De groepen 8 aten in het wijkcentrum. Na het eten (12.30) gingen we weer terug naar de zaal, groep 1,2 & 3 kwamen na de middagpauze niet meer terug naar de zaal, zij mochten naar huis. Er kwamen nog optredens en er werd nog gezellig gehost. En om 13.50 was deze leuke dag alweer afgelopen. Zoals ieder jaar was het weer een groot succes!                                                                         En op naar de boerenbruiloft van 2018!

Op het algemene gedeelte van de site zijn foto's te vinden van de boerenbruiloft.
Knop  ALGEMEEN en dan doorklikken naar FOTOGALERIJ