Roerdompstraat 76 | 6601 DL Wijchen | 024-6452881

Zelfverantwoordelijk leren

De leerlingen in groep 8 werken met een weektaak.
Lees meer

De gezonde school

De Paulusschool is gezond https://youtu.be/4rIzjhdMDYY
Lees meer

Welkom op de Paulusschool

Onze school wil een school zijn voor iedereen. Een school met ruimte , idee├źn en aandacht voor het individuele kind.
Lees meer

Contactinformatie

De ouderraad is op verschillende manieren te bereiken.
Een van de bestuursleden is altijd wel op het schoolplein te vinden. Spreek ons gerust aan, daar zijn we voor.

 
Dringende zaken kunt u schriftelijk indienen. Hier voor is er een brievenbus in de hal bij de hoofdingang van de school. Dit is de kant waar de onderbouw naar binnen gaat. Wees kort en bondig in uw schrijven. Vergeet hierbij niet uw naam en telefoonnummer te vermelden, dan kunnen wij altijd contact met u opnemen.
De ouderraad heeft ook een eigen e mail adres: or.paulus@kansenkleur.nl
Deze mail is bedoelt voor ouders en leerkrachten om rechtstreeks vragen te stellen of opmerkingen te plaatsen. Deze mail wordt niet dagelijks bekeken, maar wel op regelmatige basis.
 
Elk jaar innen wij de ouderbijdrage. Hiervoor krijgt u een envelop mee voor elk kind dat naar de Paulusschool gaat.  Wij kondigen het moment van inning aan in de info. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de bijdrage af te geven, dan kunt deze ook overmaken op de rekening van de ouderraad. Ons rekeningnummer is  Postbank 7328714 . Het voordeel bij overmaken is dat u altijd een betalingsbewijs heeft ontvangen.
 
Er bestaat nog al eens verwarring over deze bijdrage. Deze is niet bedoeld voor de schooluitjes. Deze inning gebeurt apart en staat ook niet onder onze verantwoordelijkheid.